SJUNG MED PETTSON OCH FINDUS

 

En fartfylld och rolig föreställning fylld med sång och musik tillsammans med Sven Hedman och Fanny Wistrand.

 

När Sven kommer in med den gula hatten ser alla att det verkligen är Pettson som kommer. Under sina 25 år med Pettson har Sven gjort över 2000 föreställningar och skrivit mer än 70 sånger, och dessa är stommen i föreställningarna. Fanny Wistrand är med sin musikalitet och sitt levande kroppsspråk ett perfekt komplement som en fartfylld och sprallig Findus.

Det är en verklig familjeföreställning, där det brukar vara nästan lika många vuxna som barn i publiken. Och det är härligt att se alla skratta tillsammans och sjunga av hjärtats lust till Sven Nordqvists välkända och älskade berättelser. Alla verkar gilla Pettson.

Sedan Sven och Fanny började sitt samarbete för fyra år sedan har de hunnit med över 300 föreställningar runt om i Sverige. De tar publiken med storm, både stora och små får vara med och sjunga hela tiden.

De har turnerat över stora delar av Sverige på teatrar och folkparker, festivaler och skolor. Till många platser återvänder de år efter år. Oftast spelar de på egen hand, men de har också spelat med många stora orkestrar, som t ex Gävle Symfoniorkester och Wermlandsoperans orkester och Blåsarsymfonikerna i Stockholm och många fler.

Föreställningen passar också utmärkt för skolor och förskolor, där barnen får lära sig fyra sånger i förväg. Då gör vi två föreställningar per dag för samma pris.


Målgrupp: Barn 5-9 år och familjer

Speltid: ca 40 - 45 minuter

Föreställningen ges med tillstånd av Drakens Teaterförlag.


Pris: 16000 kr + 30 kr/milen i resa.

 

 KONTAKT: Sven Hedman 072 727 3155. slutprodukter@telia.com 

 

 

Barnens sånger

 

 

 

 

 

Noter:

 

 

Pettsons Gård

 

 

Det var en gång en gubbe

 

 

Om man bara har ett tält

 

 

Tre gånger om året

 

 

 

 

 

 

 

 

Musik:

 

 

Pettsons Gård

 

 

Det var en gång en gubbe

 

 

Om man bara har ett tält

 

 

Tre gånger om året

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Åter till startsidan