SJUNG MED PETTSON OCH PRILLAN

 

En härligt galen familjeföreställning med mycket musik

Den alltid lika populäre gubben Pettson och högsta hönset Prillan sjunger om livet på gården och i hönsgården. Det blir spelglädje och allsång, många tokerier och mycket skratt. Både barn och vuxna känner historierna om Pettson och Findus, så det är bäddat för ett härligt sångäventyr.

Sven Hedman har gjort musiken och spelar Pettson, vilket han gjort i 25 år vid det här laget. Först fjorton år med Bröderna Slut, som gjorde musikteater av sju av Sven Nordqvists fantastiska böcker, och sedan många år själv eller i mindre konstellationer. Det har blivit över 2000 föreställningar genom åren.

Prillan, högsta hönset, spelas av den mångsidige Bengt Kyllinge, som gjort och gjör många uppskattade egna program för både barn och vuxna. Han turnerade i flera år med Bröderna Slut som hönan Prillan och andra djur. Här blir det mycket saxofon och mycket kackel.

Katten Findus följer med som docka, barnen får ibland själva vara Findus i sångerna och hjälpa Pettson att hitta på saker. En Härlig familjeföreställning där både barn och vuxna kan ha lika roligt.

Målgrupp: Barn 5-9 år och familjer.

Speltid: 40 - 45 minuter

Föreställningen ges med tillstånd av Drakens Teaterförlag

 

Pris 16000 kr + 30 kr/milen i resa

 

KONTAKT: Sven Hedman 072 727 5155
                      slutprodukter@telia.com

 

Åter till startsidan